Isabelle

 

En uppväxthistoria signerad Francois Ozon
Isabelle är på semester med sin familj i södra Frankrike. Där träffar hon Felix och bestämmer sig för att det är honom som hon vill ge sin oskuld till. En erfarenhet som väcker nyfikenhet och en experimentlusta inom henne. Känslor som snart utvecklas till ett farligt spel.

”När jag inledde min karriär, handlade alla mina filmer om tonåringar. Jag ville återvända till det och göra en film om ungdom och kanske visa en annan bild av vad som oftast är en idealiserad period. Fransk film idealiserar ofta ungdomsåren, men jag känner ingen nostalgi alls för den perioden. För mig var det en svår tid i livet och grundidén till den här filmen kommer från det känslan.”

Francois Ozon om ”Isabelle”

– See more at: http://www.triart.se/incoming/article88732.ece#sthash.lTEHcrlH.dpuf

Isabelle