URPO & TURPO

BARNFILMFESTIVAL
Lördag 15 september kl 15.30
Söndag 16 september kl 15.30

Älskad barnfilmsklassiker!

urpo_ja_turpo_still_01_00873482Urpo och Turpo är två nallar som bor i en bokhylla i barnkammaren. Därifrån håller de uppsikt över familjens vardagsliv.

Det finns mycket att förundras över, pott-träning, bullbak, kvällsbad och annat som nallar inte riktigt förstår sig på. De läser också flitigt i böckerna i hyllan, och ett, tu, tre hoppar de ner för att ge sig ut på egna äventyr, och samtidigt hitta på lite bus. I filmen får vi möta Urpo och Turpo i sex olika äventyr: på skattjakt, i kvällsbestyr, med mässlingen, Urpo och Turpo öppnar restaurang, spelar Hamlet och bygger ett hus.

urpo_ja_turpo_still_01_00873055Regi Liisa Helminen
Land Finland
Språk Svenska
Längd 45 minuter
Åldersgräns Barntillåten

Fler bilder finns här – klicka.