ladybird_web

LADY BIRD

Fredag 23 mars, söndag 25 mars – torsdag 29 mars kl 19.00
(Obs! ej lördag)
Måndag 26 mars kl 14.00  DAGBIO

I Lady Bird får vi se ett dramatiskt och turbulent förhållande mellan en mamma och hennes tonårsdotter. Christine ”Lady Bird” McPherson kämpar emot, men är oundvikligt lik sin väldigt kärleksfulla och viljestarka mamma – en sjuksköterska som arbetar outtröttligt för att hålla familjen uppe efter att Lady Birds far förlorar sitt jobb.

Dramat utspelar sig 2002 i Sacramento, Kalifornien mitt i ett snabbt skiftande amerikanskt ekonomiskt landskap, och gestaltar en uppväxt med relationer som formar, övertygelser som definierar och en oöverträffad ljuvlighet av en plats som heter hemma.

Regi: GRETA GERWIG
Med: Saoirse Ronan, Odeya Rush, Kathryn Newton, Timothée Chalamet, Laurie Metcalf m fl
Land: USA
Språk: Engelska, textad på svenska
Produktionsår: 2017
Genre: Drama
Åldersgräns: (Barntillåten)
Längd: 94 minuter

 

Berätta om detta för andra!
Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someoneShare on TumblrShare on Reddit0