foto web

LOS BANDO

Söndag 23 och 30 september kl 14.00

SKOLBIO 2018:
Torsdag 18 oktober kl 9.00 & Fredag 26 oktober kl 13.00

I denna feelgood-komedi för hela familjen följer vi rockbandet Los Bando Immortale. Med gasen i botten och rallyföraren Martin bakom ratten ger sig bandet ut på en fartfylld färd genom Norge för att hinna fram till de norska mästerskapen i rock i tid.

Los Bando är en underhållande roadmovie om fyra unika unga karaktärer som mot alla odds ger sig ut på en äventyrlig resa för att uppfylla sina drömmar.

Bästa vännerna Grim och Aksel har ända sedan de var åtta drömt om att vinna Norska Mästerskapet i Rock. Tillsammans bildar de gruppen Los Bando Immortale. Grim spelar trummor medan Aksel sjunger och spelar gitarr. Tyvärr är inte Aksels sångröst särskilt bra, utan snarare helt förfärlig. Men detta vågar inte Grim berätta för Aksel. När de oväntat väljs ut för att delta i NM i Rock måste Grim hitta en lösning – och det snabbt. Efter en misslyckad basist-audition, får de med sig nio år gamla Thilda på cello – och den lokala rallytalangen Martin som chaufför. Vad de inte inser är att han inte har något körkort, och bilen är tjuvlånad. Bandet ger sig ut på en humoristisk och fartfylld resa genom Norge – med polis och föräldrar i hälarna. Det blir en kapplöpning mot tiden för att komma till Tromsø i tid för deras livs största upplevelse.

LOS BANDO invigde barnfilmsfestivalen BUFF under våren med regissören och skådespelarna på plats.

losbando_poster_se_web B

Regi: Christian Lo
Land: Norge
Språk: Norska, textad på svenska
Produktionsår: 2018
Genre: Drama, komedi
Rekommenderas för: från åk 5
Längd: 93 minuter

 

Berätta om detta för andra!
Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someoneShare on TumblrShare on Reddit0