Scroll down

LILLA SPÖKET LABAN – världens snällaste spöke

Visade barnfilmer

LILLA SPÖKET LABAN – världens snällaste spöke

FÖRSKOLEBIO torsdag 14 mars kl 9.30  – BILJETTER


Lilla spöket Laban är inte riktigt som andra spöken, han är nämligen rädd för mörker. Han är världens snällaste spöke vilket inte är lätt när man ska skrämmas och vara läskig. Laban vill ju så gärna, och han gör sitt bästa för att kunna spöka lika bra som pappa, mamma och lillasyster Labolina.
Sex animerade episoder med barnens favoritspöke Laban: Bara en till, Labans Picknick, Fladdermusungen, Mammas färger, Skuggan och Onkel Gast. Berättarröst är den kritikerrosade skådespelerskan Maria Lundqvist. Illustrationerna och teckningarna är skapade av den flerfaldigt prisbelönade Per Åhlin som bland annat gjort Karl-Bertil Jonssons julafton och Hundhotellet.

Regi Karin Nilsson, Lasse Persson, Per Åhlin
Med Maria Lundqvist (berättarröst)
Land Sverige
Språk Svenska
Produktionsår 2008, nypremiär 2018
Genre Animerad familjefilm, barnfilm
Åldersgräns Barntillåten
Längd 45 minuter