Scroll down

VAR INTE RÄDD LÅNGA FARBRORN

Visade barnfilmer

VAR INTE RÄDD LÅNGA FARBRORN

HÖSTLOV Lördag 2 november kl 14.30 – BILJETTER
HÖSTLOV Söndag 3 november kl 14.30 – BILJETTER

Långa Farbrorn är rädd för spöken vågar han inte titta på filmerna om Lilla spöket Laban även om Lilla Anna säger att det inte är ett dugg läskigt.


I dag ska Lilla Anna och Långa Farbrorn titta på film. Lilla Anna vill titta på sina fem favoritfilmer av Lilla spöket Laban och hans vänner. Eftersom Långa Farbrorn är rädd för spöken vågar han inte titta även om Lilla Anna säger att det inte är ett dugg läskigt.
Tillsammans med Lilla Anna får vi återuppleva spännande äventyr och bus med Laban, Labolina, Lillprins Bus och alla de andra på slottet Gomorronsol. Till slut förstår till och med den spökrädda Långa Farbrorn att filmerna inte alls är läskiga utan vågar sig fram för att titta. Som tur är har Lilla Anna även kvar en överraskning som hon har förberett till Långa Farbrorn och som hon vet att han kommer att gilla.
Regi Alicja Jaworski, Karin Nilsson, Lasse Persson
Med Anna Opitz, Harald Leander, Maria Lundqvist, Maude Cantoreggi Pedersen, Tomas von Brömssen
Land Sverige
Språk Svenska, Textad på Svenska
Längd 43 minuter
Åldersgräns Barntillåten
Produktionsår 2011
Genre Animation, Barnfilm