fbpx

Bli Medlem!

Folkets Bio är en ideell rikstäckande kulturförening som bildades 1973 av filmarna Stefan Jarl och Ulf Berggren. Vårt huvudsakliga syfte är att visa film. Vi finns idag på 14 platser i landet. Föreningen distribuerar även svensk film och importerar angelägen kvalitetsfilm.

I Östersund har vi funnits sedan 1987. Från 1991 till 2014 i bion i Gamla Tingshuset. I augusti 2014 flyttade vi till vår fina bio med två salonger på Prästgatan 56 . Vi visar kvalitetsfilm som annars inte skulle nå sin publik i Östersund med omnejd.

Att se film på Folkets Bio Regina kräver inget medlemskap – föreställningarna är öppna för alla – men det finns ändå flera fördelar med att bli medlem.

Har du frågor om medlemskapet kan du mejla till info@bioregina.se.

Aktiv medlem

Som aktiv medlem i Folkets Bio Östersund är du med och driver biografen Regina. Det innebär att du måste arbeta en del. Arbetsuppgifterna är i huvudsak två stycken: biljettsäljare eller maskinist. Därutöver finns andra sysslor för den som vill, t.ex. att boka film, specialarrangemang, köpa in godis, ansvara för affischer o.s.v. Som aktiv medlem har du även möjlighet att delta i våra filmvalsmöten, där vi bestämmer vilka filmer vi ska visa. Men du går inte med för att arbeta utan för att du älskar bra film på bio. Som aktiv medlem i Folkets Bio Östersund går du gratis på alla våra föreställningar. Som aktiv medlem är du också medlem i Folkets Bios Riksförening.

Medlemsavgiften 200 kr/år betalas på
www.folketsbio.se/medlem
välj lokalavdelning Östersund

Förnya ditt medlemskap här: www.folketsbio.se/mitt-konto/

Stödmedlem

Om du tycker om oss och bara vill stödja vår verksamhet kan du bli stödmedlem i Folkets Bio Östersund.

Betala 200 kr/år (eller mer…)
till
bg 495-5977
Glöm inte att skriva namn och e-post.

 

Bio i Östersund